Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Toernooi zaalvoetbal

Elk kwartaal wordt er een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Iedereen die wil kan hieraan deelnemen, maar natuurlijk zijn er ook supporters nodig!

Home office

Somati FIE voorziet alle bedienden van een extra scherm alsook toetsenbord, muis en laptop waardoor je zeer gemakkelijk van thuis uit kan werken. Na Corona blijft het thuiswerk tot twee dagen per week mogelijk.

Jaarlijkse BBQ

Omdat we bij Somati FIE houden van sfeer en gezelligheid voorzien we elk jaar een BBQ voor alle medewerkers. Hier kunnen we gezellig bijpraten en genieten van lekker eten.

Het Somati FIE DNA 🧬

Op weg naar continu verbeteren

In 2021 starten we dankzij ESF Vlaanderen met een project waarin we gedurende 2 jaar worden begeleid door een lean coach. Somati FIE wil streven naar een cultuur van continu verbeteren. Om dit te kunnen doen hebben we vooral input en oplossingen nodig van onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk om iedereen ruimte en middelen te geven om te kunnen groeien. Zowel individueel als binnen het team. Somati FIE heeft een vrij vlakke structuur waarin we de input van éénieder zeer belangrijk vinden. Ben jij op zoek naar een bedrijf waarin je initiatief mag nemen en waarin er ruimte is om jouw oplossingen te integreren dan is Somati FIE het antwoord!

Op weg naar continu verbeteren

Sportief

Ben jij sportief en heb je zin om dit samen met je collega’s te zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen hebben de collega’s onderling een start 2 run georganiseerd, we plannen geregeld een zaalvoetbaltornooi, ook hebben we bijvoorbeeld deelgenomen aan de Warmathon in 2019. Corona heeft er jammer genoeg voor gezorgd dat dit het laatste sportieve event was waaraan we hebben deelgenomen. Om toch actief te blijven gaan de collega’s onder de middag graag een half uurtje wandelen om zo even hun hoofd leeg te maken. Ben jij toch niet echt heel sportief, geen probleem onze sportieve collega’s zijn altijd heel blij met gemotiveerde supporters aan de finish!

Sportief

Eten & drinken

Eten en drinken zit in ons DNA. Successen moeten gevierd worden. Daarom organiseren wij regelmatig een drink, een etentje, teambuildings, ook met onze techniekers, om ook met hen het contact te onderhouden. Collega’s zorgen voor stoofvlees onder de middag en een andere collega haalt frietjes af,… Samen eten en drinken versterkt het groepsgevoel. Nu we door corona vaak ‘in ons kot’ zitten organiseren we virtuele lunchmeetings, apero’s op vrijdag waarin iedereen via What’s app kan proosten met elkaar.

Eten & drinken

Flexibel

Somati FIE is een groeiend bedrijf maar is ook heel flexibel in veel betekenissen van het woord 😊 Zo hebben wij flexibele werkplekken zodat collega’s met iedereen een desk kunnen delen en niet enkel binnen hun eigen team werken. De laatste maanden werd er heel wat van thuis uit gewerkt en deze manier van werken trekken wij ook na Corona door. Er is mogelijkheid om tot 2 dagen per week van thuis uit te werken. Wij hebben een flexibele uurregeling waardoor je zelf bepaald wanneer je werkdag start ergens tussen 7u30 en 9u

Flexibel

Onze helden aan het woord 🗨️

 • Jonathan Vanherf

  Account Manager

  “Open, dynamische werkomgeving waarin Somati Fie jou de kans biedt om jezelf maximaal te ontplooien. Kansen liggen voor het grijpen voor degene die ervoor wil werken in een sfeer van wederzijds vertrouwen, kortom denk mee, groei mee! Ikzelf startte als binnendienstmedewerker en ben nu verantwoordelijk voor eindklanten regio Antwerpen als commercieel adviseur in brandveiligheid. Draag je klantentevredenheid, service en betrokkenheid hoog in het vaandel, join the Family!”

 • Bram De Smedt

  Key Account Coordinator

  “In volle Covid19-tijden bij een nieuwe werkgever opstarten, was voor mij een stap in het onzekere. Toch zorgde Somati FIE voor een warm en persoonlijk onthaal met digitale meet and greets, die ervoor zorgden dat de home offices van collega’s toch niet veraf leken. De veeleisende maar informele werksfeer zorgt ervoor dat Somati FIE tevreden werknemers omzet naar tevreden klanten.”

 • Wim Cornelis

  Servicetechnieker

  Elke dag met plezier de baan op. Niet wetende wat de verrassing van de dag zal zijn? Een klant tevreden achterlaten en hier en daar een compliment! Dat maakt de dag !

Somati FIEling 🎉

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?