Stagiair HR

in Erembodegem

Wie zijn we?

Somati FIE is een snel groeiend bedrijf in Erembodegem en is dé referentie in het bieden van een kwalitatieve brandbeveiliging bij veel bedrijven binnen België. Onze Somati Fie Familie bestaat vandaag uit een 150 tal helden die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven om onze klanten van A tot Z te ontzorgen.

https://www.somatifie.be/

Wie zijn we?

Somati FIE is een snel groeiend bedrijf in Erembodegem en is dé referentie in het bieden van een kwalitatieve brandbeveiliging bij veel bedrijven binnen België. Onze Somati Fie Familie bestaat vandaag uit een 150 tal helden die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven om onze klanten van A tot Z te ontzorgen. Ben jij op zoek naar een voltijdse stageplaats waar je met alle aspecten van HR in aanraking komt? Wij geven jou de kans om wat je in theorie hebt geleerd om te zetten in de praktijk en om zo een eerste werkervaring op te doen binnen HR.

Wat kan je van ons verwachten?

FUNCTIE

Een leuke, afwisselende functie waar je initiatief kan tonen, zelfstandig en hands-on kan werken!

 • Je wordt nauw betrokken bij werving en selectie en neemt actief deel aan screenings en gesprekken

 • Jij zorgt ervoor dat het onboardingsproces volledig uitgeschreven en gedocumenteerd is, hiervoor krijg je alle hulp maar je mag er je eigen draai aan geven

 • Je ondersteunt mee in de dagdagelijkse personeelsadministratie (beheer van uitzendkrachten, beheer & opvolging van afwezigheden, medische controles en medische onderzoeken, opmaak van arbeidscontracten/addenda’s, beheer van dossiers loopbaanonderbreking, beheer van personeelsdossiers, aangifte van arbeidsongevallen, beheer groeps- en hospitalisatieverzekering, beheer van Sodexo, invullen van allerhande sociale documenten, …), met als uitdaging  de automatisatie in samenwerking met ons nieuw sociaal secretariaat

 • Je doet leerervaringen op rond payroll, vakantierechten,…

 • Er lopen heel wat interessante HR projecten rond het opleidingsbeleid, de feedbackcultuur en in kaart brengen van absenteïsme & verloop waar je ook deel van kan uitmaken.

AANBOD

 • Een open werksfeer waarin iedereen elkaar met de voornaam aanspreekt. Bij ons ben je geen nummer

 • De kans om een eerste ervaring op te doen binnen HR in een KMO-omgeving.

 • Wij staan open voor jouw ideeën, tips en tricks en laten jou deze uitwerken

 • Een organisatie waarin continu verbeteren centraal staat

 • De kans om zelfstandig en probleemoplossend te werken met de steun van de collega’s en van het HR team

Waarom wil jij bij ons werken?

Je kan zelf kiezen wanneer je werkdag start aangezien we over een flexibel uurrooster beschikken. Je dag start tussen 07u30 en 9u en eindigt tussen 16u en 17u30.

Er wordt hard gewerkt bij Somati FIE maar er is ook tijd voor leuke momenten. Een hapje en een drankje onder collega’s doen we graag, Of word jij de topschutter binnen je team bij ons zaalvoetbaltoernooi?  De collega’s supporteren natuurlijk mee vanop de zijlijn. Onze jaarlijkse BBQ is intussen heel gekend bij onze helden. Wil je de sfeer al even opsnuiven, bezoek dan zeker onze website en klik door naar vacatures https://jobs.somatifie.be/nl

 

Wie ben jij?

 • Je bent laatstejaarsstudent in Human Resources

 • Je vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij alles wat je doet

 • Je bent een echte teamplayer en heel leergierig

 • Je bent handig met PC en hebt MS Office goed onder de knie

 • Je bent vlot Nederlandstalig en beschikt over een goede basiskennis van het Frans

 Waar is jouw toekomstige werkplek?        

Ons kantoor is gevestigd te Erembodegem. Momenteel passen wij 4 dagen per week Home Office toe maar ook na Corona blijft home office mogelijk tot 2 dagen per week.

 

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier